S
Header
            نماینده ولی فقیه در هلال احمر با خانواده‌ شهیدان خان محمدی دیدار کرد                        دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین معزی با نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی                        پرچم هلال احمر یادآور امید و آرامش در جامعه است/مسئولیت‌ در هلال احمر پذیرفتن یک امانت الهی است                        روحیه داوطلبی برآمده از اراده انسانی است نه بخشنامه سازمانی/ گسل‌ فرهنگی به مانند گسل‌ طبیعی ویران‌‌گر است                        بازدید نماینده ولی فقیه در هلال احمر از پایگاه امداد جاده‌ای شهید محمدتقی اباذری تبریز                        آئین تکریم و معارفه مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در هلال‌احمر اردبیل برگزار شد                        هلال احمر در بحران های کشور نقش حیات بخشی دارد                        بازدید نماینده ولی فقیه در هلال احمراز پایگاه‌ امداد و نجات سرعین                        مردم‌محور بودن اساس و پایه فعالیت در هلال‌احمر است                        شهدا قهرمانان تاریخ معاصر و الگوهای کم‌نظیر ایستادگی و مقاومت هستند/ ایستادگی امروز مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است            
کد خبر : 62131
رئیس جمعیت هلال‌احمر

همۀ هلال احمر؛ وارث و صاحب یک سرمایه اجتماعی خوشنام و مردمی است

سرویس اخبار
رئیس جمعیت هلال احمر  با تاکید بر اینکه یکی از شاخص ها در اثربخشی؛ میزان استفاده از ظرفیت‌ها است، افزود: ما وارث و صاحب یک نهاد خوشنام هستیم که خودش یک ظرفیت اجتماعی است و به تبع آن تمام فعالیت‌هایش هم، سرمایه اجتماعی است.
شنبه 8 آبان 1395 ساعت 20:16
حوزه نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر
همۀ هلال احمر؛ وارث و صاحب یک سرمایه اجتماعی خوشنام و مردمی است رئیس جمعیت هلال احمر  با تاکید بر اینکه یکی از شاخص ها در اثربخشی؛ میزان استفاده از ظرفیت‌ها است، افزود: ما وارث و صاحب یک نهاد خوشنام هستیم که خودش یک ظرفیت اجتماعی است و به تبع آن تمام فعالیت‌هایش هم، سرمایه اجتماعی است. http://media.nvhelal.ir//Image/2016/10/201610100974390528_Thum.jpg همۀ,هلال,احمر؛,وارث,و,صاحب,یک,سرمایه,اجتماعی,خوشنام,و,مردمی,است nvhelal

 به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر، دکتر سید امیرمحسن ضیائی در جلسه شورای معاونین که در استان زنجان برگزار شد با اشاره به اینکه یکی از مهمترین برنامه‌های جمعیت هلال‌احمر برنامه ۱۰ ساله توسعه است، خاطر نشان کرد: برنامه پنج ساله اول جمعیت تا آخر آذر ماه جاری به تصویب می‌رسد و از سال ۹۶ اجرایی می شود و راه هلال احمر را در پنج سال بعد مشخص می کند.

وی با تاکید بر اینکه از همه ظرفیت های سازمانی برای تهیه سند راهبردی استفاده شده است، افزود: در حال حاضر راهبردهای سازمانی به تصویب شورای عالی رسیده و مشخص شده است که در ۱۰سال آینده همه سطوح جمعیت اعم از امداد و نجات، جوانان، داوطلبان، درمان و توانبخشی، بین الملل و ... قرار است کجا باشیم. این سند باید بعنوان یک گفتمان در همه ارکان و سطوح جمعیت ورود کند تا همه بدانند برنامه و هدف هلال احمر چیست.


همه برنامه ها در هلال احمر متصل به برنامه توسعه

دکتر ضیائی با اشاره به اینکه با اجرایی شدن سند برنامه از ابتدای سال ٩٦ و تاکید بر اینکه هیچ موضوع و برنامه ای در جمعیت نیست که متصل به یک نشانه از برنامه نباشد، افزود: سند پنج ساله هم راهنمای درون سیستم است که بدانیم قرار است چه کاری را انجام بدهیم و هم انتظارات دیگران را براساس برنامه، مشخص می کند و ما را از روزمرگی نجات می دهد.
رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه جمعیت هلال احمر؛ ارزش ها و اهداف بزرگی دارد و مبتنی بر برنامه، روش مند، نظام مند، مؤثر و حرفه ای و مبتنی بر مردم حرکت خواهد کرد، افزود : باید به این فکر کرد که چگونه می توان در مواقع ضروری از پتانسیل مردمی در برنامه های مهم بهره برده و پتانسیل مردمی را به میدان آورد؟
وی با تاکید بر اینکه جمعیت هلال احمر ماهیتا با یک نهاد دولتی فرق دارد و یک دستگاه اجرایی ساده هم نیست، افزود: جمعیت هلال احمر یک نهاد فراگیر، بزرگ و مردم نهاد است که بزرگترین ویژگی آن خدمت و فعالیت داوطلبانه براساس ارزش های سازمانی است و این مهم هم در دیدگاه حضرت امام(ره) و هم دیدگاه مقام معظم رهبری عنوان شد که اهداف جمعیت هلال‌احمر؛ در چارچوب ارزش های اسلامی است.

خدمت به مردم باید ایمن و استاندارد باشد

رئیس جمعیت هلال احمر افزود :بسیاری از دستگاه ها وظایف مشخص با بودجه مشخص دارند که براساس آن به قانون عمل می کنند، اما اجرای قانون در جمعیت هلال احمر علاوه بر اینها براساس کرامت و اخلاق حرکت می کند و همواره در سطح حداکثری است و البته رو به تعالی دارد.

وی افزود: نوع خدمت در جمعیت هلال احمر متفاوت و حساس است و با جان مردم در ارتباط است؛ براین اساس خدمت در جمعیت هلال احمر باید ایمن و استاندارد و به موقع، مبتنی بر شواهد و منابع و متمرکز به مردم باشد.


آفت هلال احمر؛ تبدیل شدن به سازمان دولتی است

دکتر ضیائی تبدیل جمعیت هلال احمر را به یک ارگان دولتی یا شبه دولتی، انحراف از معیارها و موجب خسران برشمرد و خاطر نشان کرد: هنر ما استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل های مردمی برای خدمت به خود مردم است. تجربه نشان داده اگر مردم و ظرفیت مردمی به صحنه بیایند، معجزه رخ می دهد و در حال نیز یکی از معیارهایی سرمایه اجتماعی، خود مردم هستند و نمونه شاخص آن حضرت امام خمینی(ره) بود که مردم (و در واقع ظرفیت مردمی) را به صحنه آورد و انقلاب شکوهمند اسلامی را رقم زد.

وی با تاکید بر اینکه یکی از شاخص ها در اثربخشی میزان استفاده از ظرفیت‌ها است افزود: ما وارث و صاحب یک نهاد خوشنام هستیم که خودش یک ظرفیت اجتماعی است و به تبع آن تمام فعالیت‌ها هم؛ سرمایه اجتماعی است و لازم است شاخص‌های عملکردی را هم ارزیابی کنیم که چقدر بر جامعه تأثیر گذار بوده ایم؟ چقدر جامعه را آماده کرده ایم؟ چقدر جوانان را جذب کرده ایم و چقدر توانسته ایم از این ظرفیت‌ها برای خدمت به مردم استفاده کنیم.


هویت بخشی و برنامه ریزی؛ عامل جذب و نگهداشت اعضاء

رئیس جمعیت هلال احمر، جذب و نگهداشت نیروهای جمعیت را با وجود ورود  سازمان‌های مردم‌نهاد متعدد به عرصه کار داوطلبانه مهم و حیاتی برشمرد و افزود: یکی از کارکردهای مهم هلال احمر؛ افزایش همبستگی مردمی است که بخش مهمی از ظرفیت اجتماعی و لذا موجب کاهش آسیب های اجتماعی است. جمعیت هلال احمر به اعضایش هویت و برنامه و فضا می دهد و احساس مفید بودن دارند؛ بنابراین این نیروها در چرخه فعالیت داوطلبانه باقی می مانند به همین خاطر باید برای حفظ و از جلوگیری از ریزش این نیروها برنامه‌های منسجم داشته باشیم و بزرگترین دستاورد آن اعتماد مردمی است که ما اکنون در کشورمان شاهد این اعتماد متقابل مردم به حکومت و حکومت به مردم هستیم.  

وی با اشاره به حضور هلال احمر در مناطق آسیب دیده و با شرایط دشوار، خاطر نشان کرد: خدمت در جمعیت هلال احمر توام با ارزش است و تفاوت ما با یک سازمان عادی در این است که ما به قیمت توجه نمی کنیم؛ بلکه ارزش نگاه می کنیم؛ بنابراین باید قدر این خدمت را بدانیم.


استفاده از پتانسیل استانی نشان دهنده میزان تعامل هلال احمر با مسوولان

رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه از تبدیل سرمایه‌های استانی به منابع پایدار استقبال و حمایت می شود، افزود: در ارزیابی‌ها، استفاده از ظرفیت‌های استانی شاخص است؛ چرا که میزان تعامل با مسئولیت استانی همسو با فعالیت‌های داوطلبانه را به خوبی نشان می‌دهد.

 

10/29/2016 8:16:42 PM
آخرین اخبار