S
Header
کد خبر : 73436

نشست هم‌اندیشی مدیران هلال‌احمر و حوزه‌های علمیه آذربایجان‌شرقی و امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک

سرویس دفاتر نمایندگی
نشست هم‌اندیشی جمعیت هلال‌احمر و حوزه‌های علمیه آذربایجان‌شرقی با حضور مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جوانان و داوطلبان جمعیت هلال‌احمر، با هدف توسعه همکاری‌های دوجانبه، سامان‌دهی فعالیت‌های داوطلبانه و بهره‌گیری بیش از پیش از ظرفیت طلاب استان در عرصه‌های امدادی و بشردوستانه برگزار شد و با امضای تفاهم‌نامه همکاری به کار خود پایان داد.
جمعه 24 مهر 1405 ساعت 16:45
حوزه نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر
نشست هم‌اندیشی مدیران هلال‌احمر و حوزه‌های علمیه آذربایجان‌شرقی و امضای تفاهم‌نامه همکاری مشترک نشست هم‌اندیشی جمعیت هلال‌احمر و حوزه‌های علمیه آذربایجان‌شرقی با حضور مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جوانان و داوطلبان جمعیت هلال‌احمر، با هدف توسعه همکاری‌های دوجانبه، سامان‌دهی فعالیت‌های داوطلبانه و بهره‌گیری بیش از پیش از ظرفیت طلاب استان در عرصه‌های امدادی و بشردوستانه برگزار شد و با امضای تفاهم‌نامه همکاری به کار خود پایان داد. https://media.nvhelal.ir//Image/2026/10/202610128365058903_Thum.png نشست,هم‌اندیشی,مدیران,هلال‌احمر,و,حوزه‌های,علمیه,آذربایجان‌شرقی,و,امضای,تفاهم‌نامه,همکاری,مشترک nvhelal

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در جمعیت هلال‌احمر؛ نشست هم‌اندیشی مدیران جمعیت هلال‌احمر استان آذربایجان‌شرقی با رؤسای مراکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران و برادران و مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان با هدف تقویت فعالیت کانون‌های طلاب، در محل حوزه علمیه حضرت ولی‌عصر (عج) تبریز برگزار شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین یونس بختی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جوانان و داوطلبان جمعیت هلال‌احمر، در این نشست با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته از سال ۱۴۰۱ برای استفاده هدفمند از ظرفیت حوزه‌های علمیه در فعالیت‌های عام‌المنفعه اظهار کرد: شناسایی مدارس علمیه، تشکیل کانون‌های طلاب، عضوگیری و ارائه نظام‌مند و مرحله‌ای آموزش‌ها، بستر مناسبی را برای حضور اثرگذار طلاب در کنار امدادگران و مشارکت فعال در خدمت‌رسانی به عموم مردم فراهم می‌سازد. وی همچنین نقش این کانون‌ها را در شناسایی اقشار کم‌برخوردارِ نیازمند حمایت‌های دارویی و درمانی بسیار حیاتی و راهگشا دانست.

در ادامه این نشست، دکتر صابر جودی، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان آذربایجان‌شرقی، با تأکید بر لزوم گسترش فعالیت‌های بشردوستانه، کانون‌های طلاب را ظرفیتی ارزشمند در امتداد سایر کانون‌های جوانان، دانشجویی و دانش‌آموزی دانست و گفت: با آموزش‌های تخصصی و ایجاد زمینه‌های مشارکت هدفمند، می‌توان از توانمندی‌های والای جامعه حوزوی در ارتقای فعالیت‌های داوطلبانه، ترویج فرهنگ نوعدوستی و تسریع در روند امدادرسانی بهره برد.

همچنین حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالحمید واعظی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در جمعیت هلال‌احمر آذربایجان‌شرقی، با تبیین جایگاه اجتماعی روحانیت تصریح کرد: جامعه روحانیت همواره در مقاطع و بحران‌های مختلف دوشادوش مردم ایستاده و در هدایت، سامان‌دهی و حل مسائل اجتماعی پیشگام بوده است؛ از این رو کانون‌های طلاب هلال‌احمر می‌توانند پیوند میان رسالت دینی و خدمت‌رسانی امدادی را در استان به زیباترین شکل ممکن متجلی سازند.

دکتر عبدالرضا مظفرپور، رئیس اداره حمایتی سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر، نیز به ابعاد حمایتی این تعامل پرداخت و خاطرنشان کرد: سازمان داوطلبان در پی آن است تا با اتکا به نفوذ کلام و جایگاه مردمی کانون‌های طلاب و با تعیین شاخص‌های حمایتی مشخص، زمینه شناسایی و خدمت به محرومان، به‌ویژه در بخش تأمین دارو و درمان را تقویت کند.

در بخش دیگری از این نشست، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مطهری‌صدر، مدیر حوزه‌های علمیه برادران استان آذربایجان‌شرقی و حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدی، مدیر حوزه‌های علمیه خواهران استان، دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را پیرامون سازوکارهای تعامل فی‌مابین و ارتقای سطح آمادگی طلاب در مقابله با حوادث بیان کردند.

در پایان، تفاهم‌نامه سه‌جانبه همکاری میان جمعیت هلال‌احمر آذربایجان‌شرقی و مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران و برادران استان با محوریت آموزش همگانی کمک‌های اولیه، ارتقای تاب‌آوری جامعه حوزوی در شرایط اضطراری و سازمان‌دهی نیروهای داوطلب طلبه امضا شد. همچنین از تلاش‌ها و اقدامات حسن دهقان‌نژاد، دبیر مجمع استانی کانون‌های طلاب برادران و مهری شیرین‌زبان، دبیر مجمع استانی کانون‌های طلاب خواهران آذربایجان‌شرقی تقدیر به عمل آمد.

948142710/16/2026 4:44:58 PMhttps://Media.nvhelal.ir//Image/2026/10/202610124613323751_Thum.png
937143010/16/2026 4:44:52 PMhttps://Media.nvhelal.ir//Image/2026/10/202610126281778997_Thum.png

 

10/16/2026 4:45:14 PM
آخرین اخبار