S
Header
            دیدار حجت الاسلام‌والمسلمین معزی با نماینده ولی فقیه در استان مرکزی                        اهمیت مسئولیت پذیری و راهکارهای افزایش آن در جامعه                        از ابزارهای روزآمد در مسیر ترویج فرهنگ، دین و تقویت ایمان بهره گیرید/ ائمه جماعات همچون سفیران امید آفرینی و تقویت روحیه مسئولیت ‌پذیری عمل کنند                        دومین نشست گفتمان تبیینی ائمه جماعات جمعیت هلال احمر برگزار شد                        نماهنگ: دلتنگتم یا امام رضا(ع)                        دیدار صمیمانه نماینده رهبر معظم انقلاب باائمه جماعات هلال احمر فارس                        جشن ولادت امام رضا (ع)در هلال احمر فارس                        سنگ مضجع شریف حرم مطهر امام زاده سید علاالدین حسین(ع) رونمایی شد                        بازدید نماینده ولی فقیه در هلال‌احمر از جمعیت شهرستان نی‌ریز                        انس و تدبر در قرآن ضرورت جامعه به ویژه جوانان است / قرآن مسیر هدایت و تعالی انسان هاست            
کد خبر : 64902

افتتاح یکصد و چهارمین خانه هلال چهارمحال و بختیاری در مدرسه علمیه ولایت شهرکرد

سرویس اخبار
با حضور مدیر عامل، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه، معاونین جمعیت هلال احمر، معاون مدیریت حوزه های علمیه استان و رئیس مدرسه علمیه ولایت شهرکرد، یکصد و چهارمین خانه هلال جمعیت هلال احمر استان در شهرکرد افتتاح شد.
دوشنبه 27 دی 1400 ساعت 16:21
حوزه نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر
افتتاح یکصد و چهارمین خانه هلال چهارمحال و بختیاری در مدرسه علمیه ولایت شهرکرد با حضور مدیر عامل، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه، معاونین جمعیت هلال احمر، معاون مدیریت حوزه های علمیه استان و رئیس مدرسه علمیه ولایت شهرکرد، یکصد و چهارمین خانه هلال جمعیت هلال احمر استان در شهرکرد افتتاح شد. http://media.nvhelal.ir//Image/2022/01/202201101945289645_Thum.jpg افتتاح,یکصد,و,چهارمین,خانه,هلال,چهارمحال,و,بختیاری,در,مدرسه,علمیه,ولایت,شهرکرد nvhelal

به گزارش  پایگاه اطلاع رسانی حوزه نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر به نقل از تارنمای اطلاع رسانی این جمعیت در استان چهارمحال و بختیاری؛ ایرج کیانی بروجنی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان در آیین افتتاح خانه هلال گفت: خانه های هلال به منظور ارتقای سطح آمادگی و تاب آوری جوامع با رویکرد مدیریت حوادث و سوانح مبتنی بر جامعه افتتاح می شوند و جمعیت هلال احمر در جهت تحقق شعار هر خانواده یک امدادگر برآن است تا با تاسیس خانه های هلال در شهرها و روستا ها، جامعه هدف بیشتری را تحت آموزش و سازماندهی  قرار دهد.

 کیانی خاطر نشان کرد: فلسفه ایجاد خانه های هلال توانمند سازی جوامع است و اگر حادثه ای در یک منطقه رخ دهد اعضای خانه هلال همان منطقه، اقدامات ارزیابی حادثه و امداد رسانی را انجام می دهند.

وی خاطر نشان کرد: توسعه و تقویت مشارکت طلاب در تصمیم گیری ها و فعالیت ها در پیشبرد اهداف جمعیت هلال احمر می تواند نقش مهمی را داشته باشد .

حجت‌الاسلام علی اکبر جعفری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان نیز در ادامه گفت، خانه های هلال با برگزاری دوره های  آموزشی و ارتقای فرهنگ امدادی و داوطلبی بر پایه اصول و اهداف سازمانی و با تکیه بر آموزه های دینی، بسیار ارزشمند می باشد و از نمایان شدن تاثیرات این خدمات در سال‌های آتی خبرهای خوبی خواهیم شنید.

جعفری یاد آور شد: جمعیت هلال احمر یک نهاد عام المنفعه  است که با انجام کارهای خیر خواهانه به همه نشان داد این مهم برگرفته از آموزه های دینی و درس های بزرگ ائمه اطهار می باشد .

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر استان تصریح کرد: حوزه های علمیه سیره علمای دینی را ادامه می دهند چرا که این سیره توسط ائمه اطهار به بشریت ارمغان داده شده است و طلاب بزرگوار در این عرصه با فراگیری آموزش های لازم که توسط جمعیت هلال احمر ارائه می شود می توانند به عنوان نیروی بسیار ارزشمند در این عرصه خدمات رسانی کنند.

4006001/17/2022 4:19:53 PMhttp://Media.nvhelal.ir/Image/2022/01/202201100866626939_Thum.jpg

 

1/17/2022 4:21:10 PM
آخرین اخبار