به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر، حجتالاسلام فقیه نماینده ولی فقیه در هلال احمر استان قم در خصوص این طرح گفت: جلوگیری از موازی کاری سازمانی و هماهنگ و هم افزائی بین سازمان ها لازم و بسیار تاثیر گذار خواهد ود.
وی تصریح کرد: بسیاری از معضلات و آسیب ها ابعاد پنهانی دارد و باید به خوبی آسیب شناسی و فرهنگ سازی شود و همسویی بین دستگاه ها اهمیت زیادی در تحقق اهداف دارد چرا که در آن صورت با کار تخصصی و مکانیزه کردن برنامه ها می توان آسیب ها را درمان کرد .
سید محسن صالحی معاون امور فرهنگی کمیته امداد استان قم نیز در خصوص این طرح که به میزبانی مجتمع فرهنگی و تربیتی ولایت برگزار شد اظهار داشت: این دوره در امتداد فاز دوم طرح یاس با عنوان یاوران آسیب ستیز ویژه ۶۵ نفر از بانوان تحت حمایت برگزار شده است.
وی افزود: در قالب این طرح که برای دختران 20 تا 35 سال طراحی شده تسهیلات و امتیازات ویژهای برای اعضای شرکت کننده در نظر گرفته شده است و آموزشهای آنان در طی 4 روز شامل دوره مقدماتی کمک های اولیه هلال احمر، دو مهارت از مهارتهای زندگی و پیشگیری از اعتیاد به مدت 22 ساعت می باشد.
صالحی خاطرنشان کرد: شرکت کنندگان در طرح یاس پس از قبولی در آزمون و دریافت مدرک نیز امکان همکاری به عنوان نیروی داوطلب در خانه های هلال را خواهند یافت.
همچنین عباس جوشقانیان قائم مقام کمیته امداد استان در حاشیه برگزاری این طرح و دیدار متولیان اجرای طرح به عنوان میزبان سازمانی برنامهها نیز گفت: برای یک نیروی هلال احمر بهترین توشه در کنار مهارت های علمی لازم، صبر و تاب آوری و ارتباط موثر است که خوشبختانه در این دوره در نظرگرفته شده است.
در ادامه برنامه، رجبی دبیر کمیته هماهنگی و پیشگیری از اعتیاد استان قم نیز بیان کرد: همسویی بین دستگاه ها، مهم و ایده آل است و اهمیت زیادی در دستیابی به اهداف مشترک در رفع آسیب های اجتماعی دارد و خوشخبتانه استقبال بانوان از این طرح بسیار خوب است و قطعا این آموزش ها و ارائه مباحث روانشناختی می تواند موجب تغییر مسیر زندگی آنها شود.
گفتنی است در پایان این دوره به هر یک از بانوان شرکت کننده نیز هدایایی تقدیم شد.
11/12/2021 7:21:35 PM