S
Header
            تکریم جایگاه شهدا ترویج‌بخش فرهنگ ایثارگری است/شهدا اسوه‌های پاسداری از ارزش‌ها و آرمان‌ها                        نشست برخط «اخلاق امدادگری و مدیریت بحران جامعه‌محور» برگزار شد                        در راستای تعالی و ترقی هلال‌احمر باید از مباحث فرهنگی بهره‌مند شد                        اساس فعالیت در هلال احمر داوطلبانه است / لزوم حراست از ارزش‌های دینی در جامعه                        ملاحظات اخلاقی، روان‌شناختی و معنوی در امداد اهمیت دارد                        ایستادگی، مقاومت و ایمان به مدد پروردگار رمز موفقیت و پیروزی در جنگ تحمیلی بود                        دیدار نماینده رهبر معظم انقلاب در هلال احمر با نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه                        عملکرد جهادی شهدا الگوی هلال احمر است                        ادیان هویت‌بخش صلح                        قدردانى وزیر خارجه از خدمات بین‌المللی هلال‌احمر در حج، اربعین و امدادرسانی در حوادث منطقه‌ای            
کد خبر : 64404
نماینده ولی فقیه در استان سمنان

خدمات هلال‌احمر در سمنان تقویت شود

سرویس اخبار
پنج‌شنبه 9 بهمن 1399 ساعت 18:21
حوزه نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر
خدمات هلال‌احمر در سمنان تقویت شود http://media.nvhelal.ir//Image/2021/01/202101104452794608_Thum.jpg خدمات,هلال‌احمر,در,سمنان,تقویت,شود nvhelal
نماینده ولی فقیه در استان سمنان در دیدار با معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر گفت: یکی از دلایل خوشنامی هلال احمر آمادگی همیشگی برای کمک به مردم در حوادث و بحران هاست.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی حوزه نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر، آیت الله سید محمد شاهچراغی در دیدار معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت و جمعی از مدیران استانی گفت: با توجه به وسعت جغرافیایی و عبور سالانه میلیون‌ها مسافر از محور‌های این استان، وجود بالگرد امدادی به صورت دائم و توسعه داروخانه با تامین دارو‌های کمیاب ضروری است.
نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان این که هلال احمر، نهادی مردمی است گفت: با خدمت صادقانه به مردم باید امید در جامعه را افزایش داد.
آیت الله شاهچراغی با ابراز رضایت از عملکرد هلال احمر استان سمنان در بخش‌های مختلف به ویژه اجرای طرح‌های مواسات و همدلی تاکید کرد : یکی از دلایل خوشنامی هلال احمر آمادگی همیشگی برای کمک به مردم در حوادث و بحران هاست.
دکتر خسرو رحمانی معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر نیز در این دیدار هدف از سفر به استان سمنان را بازدید از طرح‌ها و بررسی وضعیت هلال احمر استان به لحاظ آمادگی در امداد و نجات، تجهیزات و آموزش عنوان کرد و گفت: آموزش در هلال احمر برای تاب آوری جامعه در شرایط بحران، دائمی و به روز است.
1/28/2021 6:21:24 PM
آخرین اخبار