به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر، در این مراسم که مدیران فرهنگی، آموزشی و علمی جمعیت هلال احمر حضور داشتهاند، حجت الاسلام والمسلمین دکتر شیخ الاسلامی، معاون فرهنگی، امور آموزشی و پژوهشی حوزه نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر بر اهمیت مساله فرهنگی، اعتقادی در جمعیت هلال احمر به عنوان یک سازمان اجتماع محور تاکید کرد.
وی گفت: مسلمانان امدادگر به امور اعتقادی و احکام خاص نیاز دارند، تا یک سبک زندگی و امور اخلاقی خاص برایشان پیشنهاد شود. ما یک امور کلی در رابطه با سبک زندگی برایشان داریم تا امدادگر را مجهز به دین داری کنیم.
بابک محمودی رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر نیز بر اهمیت ارتقاء در این سازمان مردم نهاد تاکید کرد و گفت: نگاه ما در موضوع تربیت کارشناس امداد و نجات باید به گونهای باشد که کارشناس و مددکار فرهنگی اجتماعی هم تربیت کنیم.
در ادامه این نشست علیرضا جمالزاده مدیر کل دفتر برنامه ریزی درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطر نشان کرد: ماهیت کار دانشگاه جامع آموزشهای شغلی است و داشتن شایستگی شغلی نقطه توجه این آموزش است در راستای شایستگی سه مؤلفه وارد فضای آموزش میشود؛ دانش، مهارت و نگرش.
وی در تکمیل این بخش افزود: نگرش همان باورهای دینی و ماموریتی است که باید در رابطه با این موضوعات راهکارهایی پیدا کنیم.
زهرا مهریزی، عضو هیات علمی و رئیس موسسه آموزشی هلال ایران نیز در این نشست گفت:امدادگران باید در راستای آموزش و احکام آمادگی لازم را داشته و دانش فنی کافی را داشته باشند
وی در ادامه افزود: امدادگر ما علاوه بر اینکه نیاز به تقویت از نظر اندیشهها و انگیزش هایش دارد قطعا بهترین انگیزه هارا آموزههای دین به همراه دارد.
در این مراسم حجت الاسلام و المسلمین حسین معزی، مشاور حوزه نمایندگی ولی فقیه، مدیر کل آموزشهای همگانی هلال احمر، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان تهران، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سازمان امداد و نجات هلال احمر و مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در مرکز اموزش عالی علمی کاربردی هلال ایران نیز حضور داشتهاند.
9/14/2024 5:44:00 PM