S
Header
            اهداف هلال احمر منطبق با تعالیم دینی است                        پیام تبریک نماینده ولی فقیه در هلال احمر به مناسبت هفته گرامیداشت صلیب سرخ و هلال احمر                        مراسم هفته کرامت در ساختمان صلح هلال احمر برگزار شد                        ارزش‌ها و آرمان‌های شهدا را با بهره‌گیری از هنر و معارف دینی در جامعه ترویج کنیم                        دیدار نماینده ولی فقیه با امدادگران جمعیت هلال احمر در بندرعباس                        دیدار نماینده ویژه مقام معظم رهبری با خانواده جان‌باختگان حادثه هرمزگان                        ملت ایران در این حادثه، همبستگی و غیرت ملی را نشان داد                        همدلی مردم ایران اسلامی در حادثه بندر عباس کم‌نظیر بود                        پیام تسلیت نماینده ولی فقیه در هلال احمر در پی حادثه اندوه‌بار بندرعباس                        هلال احمر در میدان تکامل و تعامل، نقش آفرینی و پرچمداری می‌کند            
کد خبر : 64745
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر اردبیل:

سیره ائمه اطهار(ع) باید در جامعه ساری و جاری شود

سرویس اخبار
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: باید برای ساری و جاری کردن سیره ائمه اطهار(ع) در جامعه بیشتر تلاش کنیم.
دوشنبه 26 مهر 1400 ساعت 16:39
حوزه نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر
سیره ائمه اطهار(ع) باید در جامعه ساری و جاری شود مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان اردبیل گفت: باید برای ساری و جاری کردن سیره ائمه اطهار(ع) در جامعه بیشتر تلاش کنیم. http://media.nvhelal.ir//Image/2021/10/202110109009505015_Thum.jpg سیره,ائمه,اطهار(ع),باید,در,جامعه,ساری,و,جاری,شود nvhelal

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر به نقل از تارنمای اطلاع رسانی این جمعیت در اردبیل، حجت الاسلام و المسلمین سید علی فاطمی نیا در جلسه شورای فرهنگی جمعیت هلال احمر استان اردبیل با بیان این مطلب افزود: اگر ترویج دین با رعایت اخلاق و سیره ائمه انجام شود، مردم هم همراهی می کنند.

وی با بیان اینکه مدارا کردن با برادران دینی از فرمایشات ائمه اطهار (ع) است، تصریح کرد: باید نسبت به شیطنت های دشمنان دین مبین اسلام به ویژه در جهت تفرقه افکنی بین برادران مسلمان توجه داشت.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل هم در این نشست گفت: هر چقدر کار فرهنگی انجام شود، باز هم جای کار در این حوزه وجود دارد.

عزت اله ضربی اضافه کرد: کارهای فرهنگی در همه رویکردها موثر است و همه کارهای انجام شده توسط جمعیت هلال احمر به نوعی کار فرهنگی است و جامعه به این کار و نگرش فرهنگی نیاز دارد.

لازم به ذکر است، به مناسبت گرامی داشت هفته وحدت، فضاسازی محیطی، برگزاری جشن وحدت، ارائه کمک های مومنانه و کاروان سلامت، ادای احترام و غبارروبی قبور مطهر شهدا و دیدار با خانواده معظم شهدا و ایثارگران اهل تسنن، تفسیر سوره محمد و زیارت حضرت رسول(ص) و برگزاری جلسات بصیرت افزایی از برنامه های جمعیت هلال احمر استان اردبیل می باشد.

40060010/18/2021 4:38:23 PMhttp://Media.nvhelal.ir/Image/2021/10/202110109765145094_Thum.jpg

 

10/18/2021 4:39:43 PM
آخرین اخبار