به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر، حجت الاسلام و المسلمین معزی در ارتباط تصویری با مسئولان دفاتر حوزه نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر استانها، درباره اهمیت ماه مبارک رمضان و لزوم بهرهگرفتن از برکات معنوی این ماه سخنانی بیان کردند.
نماینده رهبر معظم انقلاب در هلال احمر، ضمن قدردانی از فعالیتها و اقدامات دفاتر نمایندگی در مقابله با ویروس کرونا، توصیهها و رهنمودهای لازم را در خصوص فعالیتهای تبلیغی و امدادی در فرصت معنوی پیش رو ارایه کردند.
حجت الاسلام والمسلمین معزی، ضمن تبریک فرا رسیدن حلول ماه مبارک رمضان افزود: رمضان امسال برای جمعیت هلال احمر با خدمترسانی و فعالیت در عرصه مقابله با ویروس کرونا همراه شده است، اولویت امروز جمعیت هلال احمر و کشور، مهار شیوع ویروس کرونا و خدمت به آسیبدیدگان و همیاری با کادرپزشکی است.
نماینده رهبر معظم انقلاب در هلال احمر، خدمت رسانی به مردم را در این شرایط بسیار مهم، دارای ارزش معنوی دانست و خواستار بسیج تمامی امکانات و توانمندیهای هلال احمر در جهت مقابله با این بحران شد.
حجت الاسلام و المسلمین معزی حضور موثر مسئولان دفاتر در جلسات ستادی، بهرهگیری از ظرفیت طلاب، مشارکت در تولید، شناسایی خیران، نیازمندان و توزیع اقلام بهداشتی را از جمله اقدامات دفاتر نمایندگی ولی فقیه در استانهای مختلف برشمرد و در این خصوص بیان کرد: در طول تاریخ، جهان نظیر چنین بحرانی را تجربه نکرده است، بحرانی که تمام اجتماعات دینی، ورزشی و فرهنگی را ملغی کند.
نماینده مقام معظم رهبری در هلال احمر در ادامه با اشاره به تلاشهای جهادی مردم ایران اسلامی افزود: همراهی و همدلی در مقابله با این ویروس منحوس در کشور بینظیر بوده است و مردم از هر قشری در این عرصه خدمترسانی مشارکت داشتهاند.
حجت الاسلام و المسلمین معزی در ادامه افزود: وظیفه ذاتی روحانیت، تبلیغ است و تبلیغ همان پیام رسانی و ابلاغ دین به جهانیان است.
وی با اشاره به برخی غفلتها و تکبرها در دنیای مدرن، گفت: بشریّت به وسیله دین و اسلام نجات پیدا می کند، اگر دین تبلیغ نشود، کسی نجات پیدا نمی کند و به حیات طیبه و رستگاری نمی رسد و مبلغ موفق کسی است که ابتدا فهم دین کند، بعد مبلغ باشد و در کنار آن با مردم و همراه آنان باشد.
نماینده مقام معظم رهبری در هلال احمر در تکمیل سخنان خود در این بخش و با اشاره به نقش طلاب در خدمترسانی در بحران اخیر افزود: با تواضع میتوان مردم را جذب کرد، با حلم و صبر می توان دین را تبلیغ نمود و امروز یکی از افتخارات روحانیت، خدمات اجتماعی به مردم حادثه دیده است. روحانیت خدمت به مردم را افتخار می داند و اگر با لباس دین این نوع کارها را انجام می دهد نشان دهنده این است که دوست دارد همیشه به مردم خدمت کند.
وی در ادامه با آرزوی قبولی طاعات و عبادات مومنان و مسلمانان روزه دار در ماه مبارک رمضان، هلال احمر را سازمانی خیریه برشمرد که از مردم است و برای مردم خدمت می کند.
حجت الاسلام و المسلمین معزی همچنین با ذکر آیات و روایاتی به ارائه نکات تبلیغی در خصوص فضیلت عبادت در ماه مبارک رمضان پرداخت.
نماینده رهبر معظم انقلاب در هلال احمر با یادآوری ثمرات و برکات ماه رمضان افزود: روزهدار بودن، تلاوت قرآن، ذکر خداوند و قرائت ادعیه پر فضیلت از حسنات دیگر این ماه است که سبب نورانی شدن دلهای مومنان شده و باید آنها را قدر دانست. حجت الاسلام والمسلمین معزی در بخش دیگر سخنان خود صبر، ایستادگی، خودداری از هوای نفس و عبادت بدون ریا را از عناصر و درسهای رمضان دانست و گفت: اینکه در چنین شرایطی نجاتگران مشغول در پایگاههای جادهای بهرغم روزهدار بودن، به پوشش حوادث طبیعی و غیرطبیعی میپردازند و مصیبتدیده، آسیبدیده یا نیازمندی را کمک میکنند، ستودنی است.
وی همچنین در این ارتباط با تقدیر از تلاشهای دفاتر حوزه نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر تصریح کرد: در دو ماه اخیر که شیوع ویروس کرونا در همه کشور، شرایط ویژه، دشوار و نا آزمودهای را برای همه نجاتگران پدید آورده است، همکاران و داوطلبان و هلال احمر نیز در کنار دستگاه های مختلف اجرایی و نیروهای انتظامی و نظامی، در میدان مبارزه ملی حاضر بودهاند و در همه استانها مجاهدانه به مردم خدمت کردند.
حجت الاسلام والمسلمین معزی همچنین با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب پیرامون کمک مومنانه به بعضی از مردم که به لحاظ معاش دچار تنگنا و مضیقه قرار گرفته اند نیز گفت: این موضوع مبتنی بر مبانی ایمان اسلامی و یکی از اصول زندگی مومنان به شمار میرود. شیوع بیماری کرونا در کشور و جهان ضربهای بود که اگر چه اقتصاد و معیشت را به سختی انداخت، اما به واسطه آن موقعیت بسیار خوبی ایجاد شد تا افراد به مباحث فرهنگی و اجتماعی بیشتر توجه کنند.
حجت الاسلام والمسلمین معزی در ادامه صحبتهای خود با مسئولان دفاتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر ضمن توصیه و تاکید بر لزوم هماهنگی تمام دستگاه ها و نهادهای امدادرسان افزود: تعامل سازندهای با نهادهای دینی، علما ، ائمه جمعه و جماعات و معتمدان محلی برقرار کنید و مشارکت آنها را در تحقق اهداف بشردوستانه و خیرخواهانه جمعیت هلال احمر در این ماه مبارک جلب نمائید.
وی با تاکید بر لزوم ایجاد ساختاری مناسب برای جذب و مشارکت بیشتر خیران در جمعیت هلال احمر گفت: امیدواریم در این ماه مبارک، مسئولان دفاتر با همکاری با دیگر بخشهای جمعیت هلال احمر در این امر مهم اهتمام ورزند.
در این نشست برخی از مسئولان دفاتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر نیز در این ارتباط تصویری، گزارشی از وضعیت استان، عملکرد جمعیت در خصوص مقابله با کرونا و فعالیتهای فرهنگی و تبلیغی ارایه کردند.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4/25/2020 9:58:48 PM