به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر، حجت الاسلام و المسلمین معزی روز سه شنبه 5 تیرماه با حضور در گردهمایی معاونین امداد و نجات سراسر کشور در همدان تاکید کرد: هر نجات گری در هر کجای دنیا که تلاش می کند، بر اساس وظیفه انسانی خود عمل میکند اما در جمهوری اسلامی ایران تلاش ما و همه فعالان این عرصه این است که علاوه بر انجام وظائف سازمانی، فعالیت ها با نیت خالص و برای رضای خداوند انجام شود و بی تردید ارزش اقداماتی که صورت می گیرد با این روحیه و نیت، متعالی خواهد بود.
نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر با بیان این که باید برای ارتقاء فرهنگ دینی ، روحیه ایثارگری، شجاعت، دلیری و مسئولیت پذیری برنامه ریزی نمود تصریح کرد: توجه به این مسائل فارغ از وظیفه سازمانی است وروحیه بالای ایمانی و تعهد نسبت به انسان ها با ارتقاء فکر، فرهنگ و ترغیب به آموزش های دینی و معرفتی حاصل می شود.
حجت الاسلام و المسلمین معزی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: انتظار می رود تلاشگران عرصه امداد و نجات علاوه بر دستیابی به توانمندی های علمی، با برنامه ریزی دقیق بتوانند اهداف سازمانی را منطبق با تعالیم اسلام پیاده سازی کنند.
وی با اشاره به اینکه حرکت انسان مومن بر پایه ایمان و کسب رضای خداوند متعال، نیروی کار و اقدام را مضاعف و فعالیت ها را جاودانه و ماندگار می کند، گفت: این مهم، چیزی فراتر از عمل به مسئولیت سازمانی بوده و بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.
نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر بیان کرد: مبنای تحقق انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی (ره) کسب رضای خداوند متعال و با انگیزه های الهی و دینی بوده است و برای استمرار بخشی به این مهم باید تلاش و برنامه ریزی کرد و توجه داشت که امداد و دستگیری از نیازمندان در تمامی زمینه ها عبادت محسوب می شود، چرا که نجات انسان ها واجب است.
وی در بخش دیگر از سخنان خود در جمع معاونان امداد و نجات سراسر کشور، خاطرنشان کرد: ضروری است همه تلاشگران این عرصه سعی و اهتمام خود را بر افزایش دانش و آگاهی ها معطوف نمایند و دانش محوری باید در کنار ایمان و تعالی در همه بخش های جمعیت مورد توجه قرار گیرد.
توجه به کسب مهارت های لازم درحوزه تخصصی از جمله موضوعاتی بود که نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر به آن اشاره کرد و افزود: توجه به کسب مهارت مسئله مهمی است که در کنار دانش محوری باید مورد توجه قرار گیرد، کما اینکه فراگیری فنون و تکنیک های روز آمد نیز در شرایط فعلی با توجه به سوانح مختلف کشور به ویژه سوانح جاده ای امری ضروری است.
حجت الاسلام و المسلمین معزی افزود: سرعت عمل و ایجاد زمینه های لازم بر ای تحقق این مهم در امداد و نجات حائز اهمیت است و البته ذکر این نکات ویژه معاونان امداد و نجات جمعیت هلال احمر هم نیست، بلکه از میان 33 دستگاه متولی و مسئول که وظایف تعریف شده ای دارند، باید در این راستا تلاش کنند و نمی توان تنها از هلال احمر برای تحقق اهداف مورد نظر توقع داشت و ضروری است تا هماهنگی های لازم برای ارتقاء توانمندی ها میان تمامی دستگاه های مسئول هم ایجاد گردد.
وی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) تصریح کرد: امدادگر باید حاضر و فعال باشد و با حفظ آرامش و ثبات، ابتکار عمل، طراحی و برنامه ریزی صحیح ماموریت های خود را انجام دهد.
نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر در پایان افزود: مناسب است تا معاونان امداد و نجات و امدادگران تامل و تعمق بیشتری در زمینه های مرتبط با موضوعات فقهی حوادث داشته باشند و در این زمینه مطالعات خود را افزایش دهند.