نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر در ابتدای این برنامه ضمن ابراز خرسندی از حضور رییس جمعیت هلال احمر در جمع مسئولین دفاتر نمایندگی ولی فقیه استان ها، به نقش بی بدیل روحانیون در اشاعه فرهنگ ناب اسلامی در جامعه اشاره کرد و گفت: ارتباط قلبی و معنوی عالمان با آحاد مردم می تواند ظرفیت بسیار مناسبی برای معرفی شناخت و نهادینه شدن اهداف انسان دوستانه هلال احمر در جامعه باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر، حجت الاسلام والمسلمین معزّی به ارتباط مؤثر و کارآمد مسئولین حوزه با بدنه جامعه دینی و حوزوی، مرجعیت و رهبر فرزانه انقلاب اشاره کرد و این موضوع را نکته مثبتی برای پیشبرد اهداف و برنامه های منطبق با آموزه های دینی در هلال احمر دانست.
نماینده رهبر انقلاب در جمعیت هلال احمر با اذعان به اینکه همبستگی و اتحاد در سیستم های اداری سبب رشد و تعالی مجموعه می شود، ارتباط صمیمی و پایدار در میان این مجموعه را نقطه عطفی برای رسیدن به اهداف بزرگ این نهاد مردمی دانست
![]() |
در ادامه رییس جمعیت هلال احمر هم گرامیداشت یاد و خاطره آیت الله غیوری ،ضمن ابراز خرسندی از حضور حجت الاسلام والمسلمین معزی، نماینده ولی فقیه در هلال احمر، درک عمیق موضوعات مذهبی، اجتماعی و بین المللی را مهمترین ویژگی ایشان برشمرد و گفت: حجت الاسلام والمسلمین معزی با تجارب بسیار زیاد فعالیت های دینی و اجتماعی خود از قبل انقلاب تا کنون در داخل و خارج کشور شناخت دقیقی نسبت به فضای داخلی و بین المللی دارند.
وی با اشاره به اینکه توفیق خدمت در هلالاحمر همزمان با انتصاب حجتالاسلام والمسلمین معزی به عنوان نماینده ولیفقیه در هلالاحمر را داشته است، اظهار کرد: سجایای اخلاقی و سوابق علمی حجتالاسلام والمسلمین معزی بر هیچکس پوشیده نیست و لذا فرصت مغتنمی برای بنده و جمعیت هلالاحمر است که از راهنماییهای نماینده ولیفقیه بهره ببریم.
دکتر ضیایی در ادامه با اشاره به ضرورت همکاری و همراهی در ایجاد روحیه اتحاد و یگانگی موجود فی ما بین حوزه اجرایی و حوزه نمایندگی ولی فقیه در هلال احمر ، افزود: عدم ایجاد شکاف در این ارتباطات زیر بنای رشد و شکوفایی بیش از پیش مجموعه خواهد بود.
رئیس جمعیت هلالاحمر با اشاره به اینکه به دنبال تبدیل جمعیت به سازمانی دانشمحور و یادگیرنده هستیم، گفت: به علاوه باید حکمتمدار و حکمت محور باشیم؛ چراکه این مهم موجب تقویت مسائل فرهنگی و اجتماعی میشود و مسئولان دفاتر نمایندگی ولیفقیه در این زمینه بسیار کمککننده خواهند بود.
وی با تاکید بر اینکه اتحاد فکری و عملیاتی موجب میشود تا هر چه بیشتر در تحقق اهداف اصلی خود موفق باشیم، عنوان کرد: به علاوه مسئولان دفاتر نمایندگی ولیفقیه هلالاحمر در استانها ظرفیتهای بسیاری برای برقراری و افزایش ارتباطهای بینبخشی دارند و این ارتباطات میتواند در سطح ملی و استانی به هلالاحمر در پیشبرد اهداف و برنامههای خود کمک کند.
![]() |
رییس جمعیت هلال احمر در بخش دیگری از سخنان خود به وجود بیش از هزار شعبه هلال احمر در سراسر کشور اشاره کرد و گفت: گستره بسیار زیاد این سازمان مردم نهاد در کشور، فرصت مناسبی است تا با پویایی و برنامه ریزی دقیق بتوانیم موضوعات هلال را مورد توجه قرار داده و در جهت تسکین آلام بشری به عنوان اصلی ترین هدف جمعیت حرکت کنیم.
وی به طراحی و تدوین برنامه راهبردی 10 ساله در قالب 2 برنامه پنج ساله محور اشاره کرد و گفت: از مهمترین دغدغه های هدایت و راهبری این مجموعه بزرگ، تدوین و دراختیار داشتن برنامه ای جامع و بلند مدت بود که خوشبختانه این مهم در حال سپری کردن مراحل نهایی است که از جمله مهمترین هدف گذاری آن ایجاد جامعه تاب آور و مقاوم در برابر حوادث خواهد بود.
دکتر ضیایی افزود: هلال احمر، جمعیتی بسیار بزرگ با بیش از 10 هزار شعبه در سراسر کشور و 10 هزار پرسنل و چند صد هزار داوطلب و جوان همکار است که این نهاد را به سازمانی پویا و زنده تبدیل کرده است و چنین مجموعه بزرگی باید برنامه مهم و استراتژیکی برای خود داشته باشد.
رئیس جمعیت هلالاحمر با اشاره به تدوین برنامه 10 ساله جمعیت هلالاحمر با تکیه بر کارشناسان و متخصصان برنامهریز درونی، عنوان کرد: بر این اساس با تکیه بر سند راهبردی جمعیت، مصوب شورای عالی، دو برنامه پنجساله برای اجرا استخراج شده است که نخستین برنامه پنجساله، همزمان و هماهنگ با ادبیات برنامه ششم، اجرایی خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه برنامههای سالانه جمعیت برشی از برنامه پنجساله این جمعیت خواهد بود، گفت: برای تدوین این برنامهها آماده استفاده از نظرات مسئولان دفاتر نمایندگی ولیفقیه جمعیت هلالاحمر در استانها هستیم تا با همفکری بیشتر در جهت تحقق اهداف متعالی جمعیت حرکت کنیم.
وی همچنین به نامگذاری امسال با عنوان «اقتصاد مقاومتی» اشاره و تصریح کرد: جمعیت هلالاحمر در این زمینه همه تلاش خود را بهکار بسته است تا در بخشهای مختلف با تکیه بر اقتصاد مقاومتی عمل کند و در این زمینه با صرفهجویی و برنامهریزی اقتصادی امورات مربوط به خود را پیش بردهایم.
دکتر ضیایی سپس با جمع بندی سخنان خود به بهره گیری از پتانسیل های موجود با حضور مسئولین دفاتر نمایندگی ولی فقیه در استان ها تاکید کرد و گفت: همکاری موثر شما با بخش اجرایی سیستم به ارتقاء سطح کیفیت خدمات ارائه شده به جامعه کمک خواهد کرد و باید از ظرفیت های بیرونی خود برای رشد و شکوفایی بیش از پیش هلال احمر استفاده کرد.
در ادامه این نشست، تفاهم نامه همکاری مرکز مدیریت حوزه های علمیه و جمعیت هلال احمر که در قم به امضای حجت الاسلام والمسلمین اعرافی، مدیر حوزه های علمیه رسیده بود، با هدف بهره گیری از ظرفیت های موجود در هلال احمر به منظور گسترش آموزش های امدادی برای حوزویان، ارائه خدمات فرهنگی و دینی به جامعه جوان کشور، متناسب با مأموریت های جمعیت به امضای رییس جمعیت هلال احمر و نماینده ولی فقیه رسید.
هشتمین اجلاس دفاتر نمایندگی ولی فقیه در جمعیت هلال احمر استان ها روز سه شنبه 6 مهرماه به مدت دو روز در تهران گشایش یافت
9/28/2016 1:40:32 PM