Print Logo
رئیس جمعیت هلال احمر پنج‌شنبه 30 شهریور 1396 ساعت 14:18

جوانان؛ کلید جوان‌سازی جمعیت هلال‌احمر


رئیس جمعیت هلال احمر در دومین نشست تشکیلاتی مجامع کانون های دانشجویی و جوانان سازمان جوانان جمعیت هلال احمر بر نقش جوانان در جوان سازی جمعیت هلال احمر تاکید کرد و نقش آنها را در به ثمر رساندن اهداف هلال احمر تاثیر گذار دانست.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه نمایندگی ولی فقیه به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ دکتر سید امیرمحسن ضیائی احمر در دومین نشست تشکیلاتی مجامع کانون های دانشجویی و جوانان سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، با تاکید بر اینکه وقتی در میان جوانان هستم احساس نشاط می‌کنم اظهار کرد: حضور در میان جوانان با انگیزه‌ای که با هدف اشاعه صلح و دوستی، کاهش آلام بشریت و مبارزه با خشونت به ارائه خدمات انسان دوستانه می‌پردازند، لحظاتی است که گویی جزو عمر آدمی محسوب نمی شود.

وی با بیان اینکه جوانان از خانواده‌های پاک جمعیت هلال احمر هستند، افزود: ابراز این نوع احساسات دو سویه است؛ از جمعیت به جوانان منتقل می‌شود و جوانان و خانواده‌هایشان هم متقابلا این احساسات پاک را همچون حساب قرض الحسنه ای به جمعیت باز می گردانند.

تشکیل مجامع دانشجویی در راستای اهداف خیرخواهانه جمعیت بوده است

دکتر ضیائی با اشاره به اینکه تشکیل مجامع کانون‌های دانشجویی و جوانان هلال احمر به دنبال یک حرکت بسیار بزرگ در راستای اهداف خیرخواهانه جمعیت بوده است، گفت: زمانی که این حرکت بزرگ به شکل نظام‌مند، متمرکز و تشکیلاتی درآمد، می‌توان هم‌افزا و همگرا شد تا برآیند بی نظیری از این حرکت به عمل آورد و آن را به عنوان هدف اصلی تشکیل این مجامع بیان کرد.

وی افزود: در حقیقت جمعیت هلال احمر به دنبال افزایش مشارکت جوانان، یافتن مسئولیت اجتماعی و توانایی به دست آوردن فرصت‌ها در جامعه است تا جوانان بتوانند علاوه بر آماده‌سازی خود برای زندگی آینده و به جوان سازی جمعیت هلال احمر نیز کمک کنند.

جوانان می‌توانند برای جمعیت هلال احمر تصمیم‌گیری کنند

رئیس جمعیت هلال احمر تصریح کرد: حضور جوانان به عنوان داوطلب، امدادگر یا به عنوان یک مدیر که می‌تواند برای جمعیت تصمیم گیری کند، لازم است و من همواره بر نقش جوانان در جمعیت هلال احمر نه به عنوان شعار بلکه کاملا کاربردی تاکید کردم.

وی همچنین با تاکید بر ضرورت تصمیم گیری جوانان در امور مربوط به خودشان گفت: حضور جوانان در نوشتن، اجرا و در بخش مدیریتی برنامه‌های جمعیت هلال احمر همواره ارزشمند بوده است، چراکه جوانان انرژی هایی هستند که ایده‌های نو به جمعیت تزریق می‌کنند.

باید استعداد جوانان را باور داشته باشیم

دکتر ضیائی در ادامه بیان کرد: در زمینه بهره‌گیری از جوانان، امام خمینی «ره» به ما یاد دادند که چطور به جوانان اعتماد کنیم و بزرگ ترین کارها را به آنها بسپاریم، همچنانکه امام «ره» دفاع از میهن را به جوانان سپرد و کشور را با همین استعدادِ جوانان نجات داد، بنابراین نباید هراس داشته باشیم که کارها را به جوانان بسپاریم بلکه باید باور داشته باشیم که عملکرد آنها از ما بهتر است.

وی با بیان اینکه تنها اشاره به صلح و انجام کمک های کوچکی در زمینه گسترش صلح کافی نیست، اظهار کرد: برای اشاعه صلح، همه سازمان‌های بشردوستانه، نهادهایی که شعارهای بشردوستانه می‌دهند و همه انسان‌هایی که با نبود صلح زندگیشان به مخاطره می‌افتد باید به خشونت هایی که در دنیا اتفاق می افتد واکنش نشان دهند.

کمک‌های هلال احمر در برابر فاجعه میانمار بسیار اندک بوده است

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه در مرز میانمار و بنگلادش 400 هزار مسلمان آواره هستند، خاطرنشان کرد: این مردم از خانه و کاشانه خود دور مانده اند و علاوه بر نداشتن وسایل اولیه زندگی، بیماری های بسیاری آنها را تهدید می کند، اما هیچ واکنشی از سوی سازمان های بشردوستانه ارائه نشده است.

دکتر ضیائی با تاکید بر اینکه کمک ها برای حل بحران میانمار با توجه به عمق فاجعه بسیار اندک بوده است، افزود: کمک‌های ارسال شده توسط هلال احمر به محض توزیع تمام می شود و نیازهای بعدی این آوارگان بی جواب می‌ماند، در واقع این حرکت جمعیت هلال احمر ندای بشردوستی به همه سازمان‌های بشردوستانه است تا به کمک این مردم آواره بشتابند.